Aliff Syukri Dikec4m Riak Tayang Duit, Sekali Wak Doyok Beri Komen Padu

Trend menunjuk-nunjuk kemewahan bukan lagi perkara baharu dalam zaman media sosial hari ini, malah fenomena itu turut menjangk1ti golongan selebriti dan usahawan berjaya tanah air. Baru-baru ini, jutawan kosmetik Datuk Seri Aliff Syukri Kamarzaman dikec4m oleh netizen gara-gara perbuatannya memuat naik video beliau bersama dengan wang ringgit yang begitu banyak. Posting beliau tersebut telah mendapat … Read more

Terlampau P0yo, Engku Aleesya Kant0ikan Erra Fazira Buat Ramai Tergelak Besar

Pelakon jelita Erra Fazira yang mempunyai seorang anak yang bernama Engku Aleesya sememangnya telah memberikan impak besar dalam hidup Erra. Erra yang jarang berkongsi foto mahupun video mengenai Aleesya telah membuatkan para netizen teruja saat melihat keletah anaknya itu. Semenjak pkp melanda,Erra kini kerap berkongsi video bersama anaknya Aleesya.Terbaru,Erra telah berkongsi satu video dimana telah … Read more

Masa Dalam Bas, Amy Search Tiba-Tiba Pusing Belakang Cakap Kat Yazit, ‘Zit Kalau Lu Tipu, Gua M4ti’

” Zit (Yazit), lu jangan tipu gua. Kalau lu tipu gua m4ti.” Itu ungkapan penyanyi rock negara, Amy Search kepada pemain dram Allahyrham Yazit waktu itu, di mana ia mungkin menjadi pencetus kepada nama gah kumpulan Search, band rock tersohor itu dikenali hingga ke hari ini. Permulaan perjalanan Search bermula di mana Yazit bersama Hillary … Read more

Kec0h 1su Selipar Masuk Masjid, Ini Komen Menteri Agama Buat Netizen Terdiam

Dalam negara sedang sibuk merawat para pes4k1t c0vld-19, negara juga sedang giat mengagihkan v4ksin c0vld-19 kepada seluruh rakyat Malaysia. Selagi kita tidak mencapai jumlah vaks1nasi sebanyak 80 peratus populasi penduduk, selagi itu kita masih belum selamat lagi daripada wab4k membvnvh ini. Sasaran kerajaan sekarang adalah untuk mencapai imuniti kelompok pada hujung tahun ini. Bagi memperhebatkan … Read more

Akhlrnya, Akak Keropok Lek0r Tampil ‘Buka Mulut’ Dedah Cerita Lepas Kec0h Dengan Peniaga Laksa

Ramai yang terjejas akibat p.andemik C0vid 19, dan antara cara untuk membolehkan mereka terus bernafas adalah berniaga.Namun, dunia perniagaan tidak boleh lari dari ujian dan c.abaran, meskipun bisnes sekecil-kecil gerai. Meniaga Laksa T.indakan seorang wanita mer.osakkan barangan peniaga yang membuka gerai bersebelahan gerainya menc.etuskan kem.arahan netizen. Menerusi satu klip video yang dimuat naik di laman … Read more

“Nak Mama Baru” Merajvk Selepas Ditegur Nakal Bila Mengadu Kena Mrah Dengan Cikgu

Memiliki anak kecil pasti dapat menyerikan lagi suasana di rumah Ibu bapa yang mempunyai anak kecil pasti geram dengan telatah dan gelagat anak mereka yang pelbagai kerenah. Ada saja momen-momen bersama anak yang pasti akan mencuit h4ti ibu bapa. Sama seperti video yang tular baru-baru ini di TikTok apabila seorang kanak-kanak kecil mer4juk dengan ibunya … Read more

“Saya Terlampau Mencintai Manusia…” – Rita Rudaini

SETELAH hampir 15 tahun menempuh sepak teraj4ng dunia hiburan, pelakon popular Rita Rudaini kini meletakkan sasaran untuk bers4ra daripada lakonan sebelum usianya mencecah 50 tahun. Ibu tunggal berusia 45 itu menjelaskan, perancangan tersebut sudah difikirkan sekian lama kerana mahu menikmati kehidupan sebenar, khususnya melihat dua permata hatinya membesar sempurna di depan mata. “Sebenarnya sepanjang Perintah … Read more

“Boleh Lipat 1 Baju Dalam Masa 5 Saat,” – Fasha Sandha

Pelakon versatil, Fasha Sandha ada memuatnaik teknik lipat baju yang pantas tapi kemas dengan 4 langkah mudah menerusi Instagram baru-baru ini. Kongsi bintang drama Scammer ini, dia belajar kaedah tersebut menerusi kenalan dan dia gembira untuk berkongsikan perkata tersebut. “Thank you Cik Len for sharing, Alhamdulillah, time mco ni dah cekap melipat baju dengan pantas, … Read more

“Mak Jangan Tengok!” Mira Filzah Kant0i Dengan Ibunya

Nampaknya pelakon Mira Filzah kini sudah mula aktif di TikTok sehingga dilihat telah membuat bermacam-macam video di aplikasi berkenaan. Jika sebelum ini ramai yang terkejut melihat aktres berkenaan mempunyai akaun TikTok, tapi kini tidak lagi apabila beliau turut dilihat sangat enjoy membuat video. Lebih menarik lagi, aksi Mira bermain TikTok turut mendapat perhatian ibunya sehingga … Read more

Kes4l Kahwini ‘Bi4wak Hidvp’, Youtuber D4kwa Dipvkul 2 Kali Di Pervt Ketika H4mil

Di media sosial semua orang ingin paparkan kebahagiaan, tetapi siapa sangka di sebalik kebahagiaan itu tersel1t dvka yang tidak semua orang tahu. Itulah s1tuasi yang terpaksa d1hadapi oleh seorang Youtuber terkenal Indonesia iaitu Vioo Ryusakii yang dipercayai dikasar1 suaminya dalam keadaan berb4dan dua. Youtuber tersebut memaklumkan bahawa lelaki berkenaan merupakan suami barunya. Malah sebelum ini, … Read more