“Kamu Ni Nyanyi Betul Ke Tak, Sebab Sentiasa Lawak..”- Ajai Komen Nyanyian Sherry

Gandingan Sherry Al-hadad dan juga Elly Mazlein pada minggu ke 5 semestinya memeriahkan lagi suasana rancangan ‘bigstage’. Seperti biasa, Dato Siti Nurhaliza, Ajai & Alif Aziz menjadi barisan hadapan juri juri tetap.

Juri pedas pada minggu ini merupakan Adlin Aman Ramli. Seperti ramai mengenali nya, Adlin terkenal dengan komen komen yang sentiasa mendapat perhatian ramai.

Menerusi satu klip, nyanyian Sherry mendapat pujian daripada Ajai kerana mempunyai penghayatan. Namun, Ajai ragu ragu kerana mungkin Sherry hanya buat jenaka. Rata rata netizen juga turut terhibur dan setuju dengan kenyataan Ajai.

Lihat video dibawah:

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh DaebaKing (@daebakingz)

Lihat juga reaksi daripada netizen:

“Dalam banyak banyak persembahan aku sedlh dgr lagu cindai ditukar arrangement ala2 broadway..entah la,kalau lagu lain kena ubah ok je..tp lagu dr arw4h pak ngah adalah masterpiece..jangan dirosakkan lagu tu..kalau ada yg tak setuju dgn aku,aku minta maaf..kita masing2 ada pendapat masing2..raikan perbezaan..chill..”

Dlm banyak2 yg almost perfect alica paujin jelah utk minggu ni sbb aranggement muzik tu kena dgn vokal dan persembahan dia, yg lain2 tu biasa2 je.. Tp yg tk bole blah dan agak tidak bole diterima perubahan aranggement adalah lagu Cindai nyanyian aishah retno sbb terlalu overdo dan sgt lah tk sedap nya bila bercampur aduk byk aranggement yg lebih kemodenan.. Jadi tk berapa sesuai utk lagu Cindai yg sememangnya sgt kemelayuan dan keaslian nya terasa di racun dgn pelbagai elemen2 terkini yg tidak kena dgn tempatnya

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Update Report

Sumber: IG Daebaking, Youtube, Gempak

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Leave a Comment