“Sekarang Baru Merasa, S3ksa Juga…”- Wawa Zainal

Pelakon Wawa Zainal reda apabila dia disahkan pos1tif CVD-19 sejak dua hari lalu.Tidak pasti mana puncanya, Wawa memberitahu dia disahkan positif CVD-19 selepas menjalani penggambaran untuk produk baru keluarannya.

“Sebenarnya tiga hari lepas saya ada penggambaran dan balik rumah saya dem4m. Buat ujian kendiri keputusan negatif dan saya ingat saya hanya penat sebab tak cukup tidur.

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh Wawa Zainal ®️ (@w4w4_zainal)

“Bila masih dem4m saya buat lagi ujian CVD-19 sekali lagi semalam dah ia menunjukkan positif. Tak pasti saya dapat dari mana kerana setahu saya tiada kontak rapat,” katanya kepada Astro Gempak.

Wawa memaklumkan perkara itu selepas dihubungi menerusi aplikasi WhatsApp berkaitan posting di Insta Story miliknya.

Mengulas lanjut mengenai simptom yang dialami, Wawa memberitahu dia mengalami dem4m panas dan sak1t kepala yang agak t3ruk.

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh Wawa Zainal ®️ (@w4w4_zainal)

“Selalunya saya jadi kontak rapat sahaja dan belum pernah dij4ngkiti sehingga ada orang kata saya ni kalis CVD-19.

“Tapi kali ini, kalau Tuhan kata dia nak bagi peny4kit tu kenalah kan. Sekarang ni baru merasa, seks4 juga CVD-19 ni.

“Selain dem4m saya tidak tahan kerana mengalami sak1t kepala yang amat kuat. Saya sejenis jarang saklt . Bila sak1t ni saya tak gemar kalau boleh nak cepat-cepat sembuh,” ceritanya.

Pun begitu Wawa bersyukur kerana suaminya, Aaeril Zafrel dan juga anak-anak selamat dan negative CVD-19.

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh Wawa Zainal ®️ (@w4w4_zainal)

“Saya bersyukur setakat ni semua masih terima keputusan negatif bila buat ujian kendiri.

“Saya sahaja kuar4ntin di dalam bilik rumah ini. Aeril yang akan menjaga anak-anak,” ujarnya.

Wawa juga terpaksa membatalkan banyak urusan pekerjaan yang melibatkan perniagaanya selepas disahkan positif CVD-19.

Sebelum ini Aeril telah dua kali dijangkiti CVD-19 dan melakukan kuar4ntin kendiri di rumah.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Update Report

Sumber: Gempak   via Berita kini

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Leave a Comment