Bayi Buat Mim1k Muka Menyamp4h Dan Malas Layan Bikin Netizen Terhibur “Baru h1dup 1 jam dah…”

Sudah menjadi lumrah sebagai pasangan suami isteri, pasti akan menantikan kehadiran cahaya mata yang menjadi penyeri dalam menjalani kehidupan rumah tangga.

Bahkan, setiap pasangan mengalami perasaan bercampur b4ur apabila menanti det1k sebelum melah1rkan cahaya mata terutama bagi mereka yang menimang zur1at pertama.

Menerusi perkongsian video yang tular di Twitter, memaparkan mim1k muka seorang bayi yang disifatkan lucu dan membuatkan ramai turut terhibur melihat telatahnya.

Dia ‘expect’ lebih ke ni?

Menerusi perkongsian jejaka yang berasal dari Afrika Selatan itu, dapat dilihat bayi yang sedang berada dalam dak4pan ibunya menjel1ng dan memandang atas bawah selain membuat reaksi muka ‘menyamp4h’ serta pel1k dengan keadaan sekeliling.

Video yang berdurasi 17 saat itu menerima jutaan tontanan dan puluhan ribuan tanda suka dalam kalangan warganet yang turut terhibur dan gel1 hati melihat r1ak wajah bayi comel tersebut.

Bila kau tak dilah1rkan dalam keluarga senang

Kenapa ‘fed up’ sangat, baru sejam

Wah nampak macam terkejvt, mungkin nak biasakan diri lagi. Tapi memang terseng1h bila tengok mim1k muka yang seakan-akan ‘malas nak lay4n’ tu!

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Upadate Report

Sumber: Twitter @CommeIvoir
Sumber:Hcl

Leave a Comment