Selepas Bonda ‘s0und’ Aliff Syukri berlakon , isteri Pula positif “Baru dapat keputusan…”

BERITA usahawan kontroversi Datuk Seri Aliff Syukri yang dijangklti C0vldl9 setelah pulang dari Turki mengundang persoalan ramai tentang kesahihannya kerana dianggap hanya glmik.

Enggan berdiam diri tentang lsu keslhatannya, Aliff akhirnya berkongsi salinan laporan perubatan daripada sebuah hospital di Damansara.

Lebih menguatkan dkwaan dia sememangnya p0sitif vlrus itu, isterinya pula iaitu Datin Seri Nur Shahida Mohd Rashid turut mengaku dia dijangklti Covldl9 pada lewat petang Khamis.

“Ramai menanti. Baru dapat result petang ni. Kontak rapat, saya pun positif. Alhamdulillah anak-anak semua sihat.

“Doakan saya cepat sembuh,” kata Nur Shahida menerusi perkongsian di Instagram.

Shahida memaklumkan perkara itu di Instagram miliknya.

Pada Rabu Aliff mengundang simpati dan keresahan ramai apabila memaklumkan dia dimasukkan ke hospital akibat dijangklti C0vldl9 tahap tiga selain memohon maaf kerana bimbang usianya tk panjang.

Namun ibu Aliff yang juga usahawan terkenal, Rozita Ibrahim menegur anaknya itu yang dilabel sebagai ‘raja viral’ kerana menjaja tentang isu kesihatan bagi meraih simpati ramai.

“Mak geram dengan kau Kri (Syukri), memang C0vldl9 tahap 3 tapi dah sembuh. “Dok sang (hospital) seorang diri jgn bagi orang rlsau. Dah sembuh pun, tk payah nampak nazak sangat. Dah sihat pun post macam nazak,” katanya.

Tambah Rozita yang turut sama dalam percutian ke Turki pada 15 Disember lalu, dia tidak bersetuju dengan perbuatan anaknya itu hingga menimbulkan kebimbangan ramai.

“Posting minta maaf kat netlzen. Habis kat mak tk nak minta maaf? Sebelum minta maaf kat netlzen, baik minta maaf kat mak dulu.

“Kau jgn nak poyo sangat Syukri, kau jgn cari msalah,” luahnya lagi.

Dalam pada itu Aliff turut membalas bebelan Rozita dan berkata hatinya terluka dengan tindakan ibunya itu.

“Sannpai hati mak cakap macam tu, mak tak kesian dengan kita ke? Hati saya terluka,” katanya.

Sumber : Mstar

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Update Report

Sumber :  https://transformasi.pw/

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Leave a Comment