“Selek3h, Kvat Makan Patut Tak Ada Zvriat” – Beby Tora Kna H1na Lagi, Followers Pesan Suruh Banyak Sabar

“Kalau mentua dia masih ada mesti dalam hati sedih dan malu menantu selekeh dan kuat makan. Patut tak ada zuriat, tak jaga pemakanan,” demikian tvlis netizen di laman sosial TikTok milik pempengaruh, Beby Tora. Kasar dan mengguris hati, komen terbabit mendapat reaksi panas dalam kalangan netizen termasuk pelawak dan penyanyi Achey. Katanya; “Terasa I tau… … Read more

“Mentang2 aku keje foodpanda” Teman Wanita Kant0i Curang Dgn Jantan Lain

curang-mencurangi nampaknya masih lagi berlaku dan tular di media sosial. Tak hanya melibatkan orang yang sudah berkeluarga, tetapi mereka yang masih bercinta turut mengalami kejadian sama. Girlfriend kantoi curang Hal ini dikongsikan oleh seorang pengguna TikTok dikenali sebagai @apidapidd apabila memuat naik video ‘menerjah’ teman wanitanya yang keluar dengan lelaki lain. “ada dengan jantan! Sbb … Read more

“Yang penting Halal”- Diminta tukar kerja, wanita cantik tak kisah jadi ‘mak guard’

Apabila memikirkan ada tanggungan yang perlu dijaga, soal memilih kerja perlu ditolak tepi asalkan dapat meneruskan kelangsungan hidup meskipun terdapat segelintir individu memandang rendah kononnya tidak sesuai dengan kelayakan. Situasi seperti itu dihadapi oleh seorang wanita, Nurul Aisyah Imani apabila diminta untuk menukar pekerjaan yang lebih menjamin masa depan berbanding mencari rezeki sebagai pengawal keselamatan. … Read more

“Tak Sampai 24 Jam Iklankan” – Pemuda Ini Berjaya Jual Motosikal RX-Z Miliknya

Sejak kebelakangan ini, motosikal keluaran Yamaha iaitu RX-Z dan 125zr masing-masing melonjak harga serta mencipta sejarah apabila berjaya terjual dengan harga sehingga puluhan ribu daripada harga asal Masakan tidak, mula dilancarkan pada pertengahan zaman 80-an, motosikal RX-Z keluaran Yamaha ini masih lagi mengumpul jumlah peminat yang ramai sehingga kini. Motosikal yang terkenal dalam kalangan peminat … Read more

“Macam Tak Bersalah..Dia Pilih Myvi Biru” -Pemuda Kecew4, Kekasih Diam-Diam Keluar Bersama Lelaki Myvi Biru

Dalam menjalin perhubungan cinta, perkara yang paling ditakuti adalah sekiranya si dia bersikap cvrang di belakang pasangan. Sudah berjanji sehidup semati, diam-diam boleh pula ‘pasang’ orang ketiga. Terbaharu, tular sebuah video di aplikasi TikTok memaparkan seorang pemuda ‘mengant0ikan’ seorang gadis dipercayai kekasihnya yang keluar bersama lelaki lain. Menerusi video berdurasi 32 saat itu, pemuda tersebut … Read more

“Tersenyum Tengok Dia Kenat Sakat” -Gelagat Lelaki Ni Ceriakan Kawan Motor Rosak Memang Terhibur!

Setiap kali dalam masalah, rakan-rakan atau ahli keluargalah yang selalu menjadi tempat bergantung untuk meminta bantuan. Sama macam situasi yang dialami lelaki ini apabila motor dinaiki rakannya rosak secara tiba-tiba di tepi jalan. Sebagai rakan yang baik, lelaki ini turun menghulurkan bantuan namun lain pula yang berlaku sebaik sahaja dia tiba di tempat tersebut. Gelagat … Read more

Suami Utk ‘Dilel0ng’. Main Burung Je Pandai Sudahnya Beli Pampers Anak Mintak Duit Dengan Bini

Gambar Sekadar Hiasan. Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua. Ada tak sesiapa nak suami aku ni? Aku nak lelong murah murah jer. Gduh dengan suami hari ni. Puncanya agak remeh namun aku tak tahu kenapa kemaarahan aku bagaikan naga yang siap sedia menghamburkan api dan memb4kar apa sahaja di depanku. Alkisahnya begini. Pagi ini aku bagitahu … Read more

‘Kini Hnya TnggaI Baju Bby..’lsteri Mnyusul Prgi Tmani Ank Syurga, Slepas 21 Hari Btrung Nywa.

Kuala Lumpur : Beberapa minggu lalu dia didu.ga kehiIangan cahaya mata nya selepas isteri tersayang disahkan p0sitif C0VlD19 dan bay1 perempuan mereka terpksa dilahirkan secara pembe.dahan. Semalam sekali lagi lelaki ini di uj1 dengan berita pemerg1an isteri tersayang buat selamanya lamanya selepas 21 hari bertrung nywa aklbat C0VlD19. Apa yang dilalui Arwh Puan Atikah sama … Read more

Dua-dua lawa,ibunya muda jelita sungguh.Anak tk tercabar malah dedah rahsia ibu awet muda

Wajah jelita dan awet muda ibu kepada gadis ini mengundang perhatian netizen. “yAllah aunty, insecure saya yang muda ni.” Demikian antara komen yang dilontarkan netizen terhadap video yang memaparkan kejelitaan dua beranak sebagaimana perkongsian di aplikasi TikT0k. Namun wajah si ibu yang awet muda dan kelihatan seperti kakak kepada gadis berkenaan lebih mencri perhatian netizen. … Read more

[Video]SeIepas 2 Kali Di ‘tldurkan’ lsteri HamiI 6 BuIan Dijmput llahi Brsama Bay1 Dlm Kndungan.

$aban hari seorang demi seorang telah tew.as angka.ra pndemik C0VlD19 dan kebeIakangan ini juga banyak berita ibu yang sedang mengndung telah didapati p0sitif C0VlD 19 terk0rban bersama bay1 yang dikndung malah ada yang ‘prgi’ selepas seIamat keIuarkan bay1nya. Seperti kisah pi lu yang berlaku kepada Encik Firdaus, pemilik War0ng Kopi Manggis Road , isterinya yang … Read more