“Apabila Mak Mentua Kau Datang Mengejvt.. Isteri Pura-Pura Baik,”- Aliff Syukri

Dalam rumah tangga, suami isteri perlulah ada sikap bertoleransi dan sama-sama bertolak ansur. Contohnya, tugas mengemas rumah. Tidak adil sekiranya tugas tersebut dibeb4nkan kepada isteri sahaja. Jadi, apa salahnya jika sama-sama bekerjasama menyelesaikan tugas itu. Namun, tugas tersebut perlulah dilakukan dengan ikhlas. Kita mesti pernah melihat drama-drama di TV3 yang menunjukkan menantu ‘berpura-pura’ melakukan kerja … Read more

[VIDEO] Wanita Duet TikTok Bersama SRK Ini Tarik Perhatian Ramai

Korang minat filem Hindustan tak? Kalau minat…mesti korang kenal bintang terkenal Bollywood Shah Rukh Khan (SRK) dan Kajol kan? Jika di Indonesia viral seorang ‘TikToker’ muka iras Shah Rukh Khan, baru-baru ini muncul pula kembar ratu Bollywood, Kajol dari Malaysia! Seorang wanita asal negeri Kelantan yang dikenali sebagai Mek Niessa ini digelar Kajol Malaysia setelah beberapa video … Read more

Gel4gat Sajat Hampir Dijil4t Anj1ng Di Australia Cur1 Perhatian Ramai

Usahawan kosmetik yang penuh dengan kontrversi Sajat sentiasa menarik perhatian ramai apabila melakukan sesuatu. Umum mengetahui sekarang Sajat telah menetap di negara asing iaitu Australia setelah beberapa kontrversi melanda dirinya Terbaru tular menerusi laman aplikasi TikTok satu video melihatkan Sajat yang menjer1t-jer1t kerana kakinya hampir sahaja dijil4t anj1ng di kawasan rumahnya. @bu4y4gebu Hahahaha ..,ajing tu … Read more

Wartawan Terh4ntuk Pelampung Sampai Tudung Hampir Terc4but Ketika ‘Live’ Berita B4njir, Cara Dia ‘Cover’ M4lu Dapat Pujian Ramai

Cabaran pen gamal media perlu mem praktikkan pelbagai tatacara penugasan, antaranya harus mengenakan topeng penutup muka selain menjarakkan diri sekurang-kurangnya satu meter dengan orang yang ditemuramah.Kerja wartawan, adakalanya bentuk tugasan ini cukup mengujakan…tetapi silap haribulan, ia boleh mendatangkan risik0 kepada si pelakunya. Tugas se bagai seorang wartawan memang men cabar, lebih-lebih lagi sewaktu membuat liputan … Read more

[VIDEO]“Ingat Nak Iib4s” Bawa Tali Pinggang Nak Mar4h Anak, Rupanya Jadi ‘UI4r’ Buat Warganet Terhibur

Menjadi seorang yang bergeIar ayah bukanlah satu perkara yang mudah seperti yang disangkakan. Selain merupakan ketua keluarga yang mempunyai tanggungjawab yang besar dalam menjaga kestabilan keluarga, ayah juga merupakan pelindung buat anak-anaknya. Bukan itu sahaja, malah dia mempunyai caranya tersend1ri untuk mendidik anak-anak supaya menjadi insan yang berguna kelak. Tegas seorang ayah ni bukan ‘biasa-biasa’, … Read more

“Awek Starbucks’ menangis lagi, kali ni kekasih bawa makan di kedai mamak

Sebelum ini, tular satu video memaparkan seorang gadis menangis selepas ditanya oleh kekasihnya mengapa harga air minuman Starbucks dibeli agak mahal apatah lagi menggunakan kad lelaki tersebut Baru tengok video ni kat tiktok and sedihnyaaa tengok gf dia nangis camtu. Aku bukan jenis yang berkira and jarang lah nak minta minta ni, so kalau kena … Read more

Reaksi Gadis Terima Prank Kejutan Hari Jadi Bikin Dekah, “Serba Salah Member…”

Setiap kali keluar dengan kawan-kawan, tentu ada sahaja yang menjadi bahan usikan yang lain terutamanya kawan yang gemar mengusik. Macam situasi yang dilalui gadis ini apabila dia menerima kejutan hari jadi semasa menjamu selera walaupun sebenarnya hari itu bukanlah hari jadinya. Reaksinya yang keliru dan tidak tahu apa yang terjadi turut mencuit hati netizen apabila … Read more

[VIDEO] Niat Nak Rakam Member, Tapi Aksi Budak Di Belakang Mereka Pula Lebih Cvri Tumpuan

Seperti umum tahu, kini kita boleh makan di restoran dengan syarat mestilah lengkap dua dos vaksin Oleh sebab itu, ramai yang tidak melepaskan peluang ini untuk makan di restoran bersama ahli keluarga atau rakan mereka. Namun, lain pula dengan video yang tular di TikTok ini apabila seorang gadis menyedari aksi kanak-kanak ketika sedang merakam rakan-rakannya yang lain … Read more

“Eh Lambat, Tepi Sikit” – Kucing Tolong Budak Buka Pintu Ini Raih Perhatian Netizen

Mempunyai haiwan peliharaan di rumah sudah pasti akan kita jaga seperti anak sendiri Bukan setakat mandikan mereka, berikan makanan dan penjagaan yang sempurna. Haiwan peliharaan seperti kucing, arnab dan lain-lain sudah menjadi seperti anggota keluarga kita. Baru-baru ini, tular sebuah video di TikTok yang memaparkan gelagat seekor kucing yang menolong budak perempuan membuka pintu telah mencuri tumpuan. … Read more

[VIDEO] Terkunci Dalam Fitting Room, Pemuda Ini Sampai Terpaksa Keluar Ikut Dari Bawah

Membeli-belah adalah satu perkara yang menggembirakan kerana kita dapat membeli sesuatu barang yang diinginkan Tambahan lagi semenjak kebenaran merentas negeri, ada yang sanggup menghilangkan stres mereka membeli-belah di negeri lain sambil bercuti. Namun, lain pula dengan video yang tular di TikTok ini apabila seorang pemuda terkunci di dalam bilik fitting room telah mencuri tumpuan ramai. Lihat video penuh itu … Read more