“Abang Panda Lagi” – Netizen Terhibur Tengok Rider Makanan Tolong Siapkan Order Di Restoran

Sejak kerajaan umumkan kebenaran dine-in untuk yang dah lengkap dua d0s vaks1n, ramai yang ambil kesempatan untuk ke restoran kegemaran masing-masing kan. Tuan kedai pun sampai tak cukup tangan lah nak siapkan order pelanggan dine-in, masuk sekali dengan yang order delivery memang lambat lah order dapat. Menyedari keperluan menyiapkan order untuk dihantar ke pelanggan di … Read more

[VIDEO] Gelagat Mak Cik Ini Mel4tah Masa Nak Ambil Vaksin Undang Tawa

Seperti yang kita semua tahu, ramai rakyat Malaysia kini mengambil inisiatif daripada kerajaan untuk mendapatkan vaksin Program pemberian vaksin mendapat sambvtan hangat dan diterima baik dalam masyar4kat kita walaupun masih ada segelintir yang tidak mengambilnya. Ramai orang yang berkongsi perjalanan mereka mengambil vaksin di media sosial sebagai kenangan kelak. Namun, lain pula dengan perk0ngsian dari … Read more

[VIDEO] Lelaki Ini Selamba Bawa Periuk Nasi Dalam KFC, Picnic Beramai-ramai

Apabila menjadi seorang pelajar dan berjauhan dari keluarga, pasti anda akan faham bagaimana untuk berjimat cermat sepanjang berada di negeri orang. Mungkin bagi orang lain, MCD dan KFC merupakan makanan segera yang biasa dan mudah didapati tapi bagi mereka yang bergelar pelajar, jika dapat makan makanan seperti itu sudah dikira mewah. Terbaharu melalui perk0ngsian portal … Read more

Lelaki Ini Bu4ng Telefon Lama Awek Dia Sebab Selalu Ros4k Dan Belikan Iphone. Net1zen Mula Tinggal K0men Tidak Puas Hati

Sejak dari pand3mik cov1d ini bermula dan semua negara termasuk Malaysia menjalankan perintah berkurung, gajet menjadi teman istimewa untuk semua orang. Duduk rumah berkurung tanpa gajet pasti boleh buat anda gelisah. Ini yang harus kita terima pada waktu sekarang dimana gajet seperti telefon bimbit adalah keperluan dan bukan kehendak. Gajet seperti telefon bimbit ada dengan … Read more

Pekerja Stesen Minyak Beri Gajah Makan Raih Perhatian, “Comelnya Gajah…”

Memandangkan sekarang ini zoo masih lagi tidak dibuka, tentunya ramai yang cukup rindu untuk melawat haiwan-haiwan di sana selepas sekian lamanya. Baru-baru ini pula, kemunculan seekor gajah di sebuah stesen minyak berjaya menarik perhatian ramai. Gajah itu yang dibawa di dalam sebuah lori itu turut menarik perhatian orang ramai yang berada di kawasan itu. Malah … Read more

Suri rumah p4nik bunyi 4neh dalam almari, disangka ul4r, bila Bomba datang lain yg jumpa

ALOR SETAR: Disangkakan ular tetapi yang ditemui hanyalah ketam nipah. Seorang suri rumah bimbang dan p4nik telah membuat panggilan kepada pihak bomba kira-kira jam 10 pagi tadi (Khamis), kerana menyangkakan almari rak pinggannya dimasuki ular. Ketua Balai Bomba Penyelamat Alor Setar, Ahmad Naufal Abdullah berkata, sebaik anggotanya tiba di rumah pengadu di Kuarters Pejabat Pos … Read more

[Vide0] Gara-Gara Nak ‘Selamatkan’ Ultraman, TV Yang Ros4k!

Seperti yang kita tahu, memang anak-anak akan mempunyai karakter kartun atau superhero yang menjadi pujaan hati bukan? Pergi kemana sahaja akan dibawa patung atau alat mainan kegemaran dan selalu berlakon seolah-olah mereka juga merupakan karakter tersebut. NAK SELAMATKAN ULTRAMAN, TV YANG RET4K! Terbaharu, tular di laman Facebook memaparkan situasi ini, apabila seorang kanak-kanak yang sedang … Read more

[VIDEO]”Paling Steady” – Tunggu Lampu Isyarat Lama Sangat, Brother Ini Siap Letak Motor Tongkat 2

Hal ini bagi menggelakan berlakunya perkara yang tidak diingini seperti kemalangan dan sebagainya. Antara contoh peraturan yang perlu diikut adalah berhenti ketika lampu isyarat menunjukkan warna merah. Namun, lain pual dengan video yang tular di TikTok ini apabila seorang lelaki dilihat dengan rileksnya meletakkan double stand ketika lampu isyarat merah mencvri tumpuan ramai. Lihat video penuh itu di bawah: … Read more

[VIDEO] Gara-Gara Helmet Topeng Muka, Budak Kecil Ini Menɑngis Ketɑkutan Di Jalan Raya

Sama juga seperti pemandu kereta, mereka juga perlu memakai tali pinggang keledar untuk mengelakkan sebarang kemal4ngan dan menjaga keselamatan jalan raya. Oleh itu, kita dinasihati supaya wajib mematuhi peraturan jalan raya. Baru-baru ini, tular video di Twitter yang memaparkan seorang budak kecil men4ngis ket4kutan semasa menunggang motosikal dengan ayahnya apabila ternampak helmet yang men4kutkan telah mencuri … Read more

[VIDEO] “Cari Pas.al Lagi, Kan Dah Kena” – Dua Budak Kecil Ga.duh Ini Buat Ramai Terhibur

Memiliki anak-anak kecil sudah semestinya menjadikan suasana rumah lebih riuh dan kec0hNamun begitu, jika mereka bersama adik beradik atau berjumpa dengan saudara yang sama lingkungan umur, sudah pasti mereka akan bergadvh dan cari pas4l. Sama seperti video yang tular baru-baru ini di TikTok apabila dua orang budak kecil sedang bergadvh sehingga men4ngis telah mencuri tumpuan. Lihat video … Read more