Selepas sebulan hasrat berpindah ke Bali terbantut. Sekali ini status terkini rancangan Nourul Depp.

Penyanyi Nourul Depp, 42, memanjatkan kesyukuran dan lega diberitahu Indonesia sudah membenarkan kemasukan ke sana selepas hasrat keluarganya berpindah ke Bali pada Julai lalu terbantut. Nourul atau nama sebenarnya Noorulhuda Abdul Wahab mengakui rasa tidak keruan selama lebih sebulan akibat masih terkandas dalam negara kerana Indonesia menutup sempadan susulan situasi pandemik Covid-19 tambah membimbangkan. “Alhamdulillah, … Read more

Tk Sengaja Main Lagu ‘Birthday’, Reaksi Bapa Siti Sarah Undang Seb4k Netizen

Hari lahir merupakan hari yang istimewa bagi setiap individu bagi mengenang kembali hari yang mana seseorang dilahirkan dan memulakan kehidupan di dunia. Kebiasaanya, mereka akan mengadakan sambutan seperti majlis bagi menyambut hari istimewa itu dengan menyediakan juadah serta turut diberikan hadiah. Namun, ia juga akan menjadi sambutan yang penuh dengan kerinduan jika seseorang itu telahpun … Read more

“Kamu tumpang ke s!hir..” – Hafiz Mahamad kongsi ad org yg tdak senang, Syafiqah Aina mnang!s..

Sebut sahaja nama Hafiz Mahamad, pasti ramai juga mengenali isteri nya, Syafiqah Aina. Mereka seringkali berkongsi dengan pengikut pengikut halaman instagram mengenai aktiviti perniagaan yang dijalankan. Terbaru, menerusi halaman ‘Story’ Instagram milik Hafiz Mahamad, beliau berkongsi klip durasi pendek yang isteri nya, Syafiqah Aina seperti d1sihir orang yang tidak senang dengan mereka. Video dibawah: Klip … Read more

Wajah kacak Abdul Latif Romly Jadi Bualan, Tpi Ade Benda Lain Yg Netizen Perasan.

PETALING JAYA – Selepas memenangi pingat emas ketiga di Paralimpik Tokyo 2020 semalam, atlet lompat jauh, Abdul Latif Romly terus menjadi bualan hangat di media sosial. Terbaharu, sekeping gambar memaparkan perbandingan wajah Abdul Latif semasa sukan Paralimpik Rio 2016 dengan wajahnya yang terkini menjadi tular di media sosial kerana melihatkan perubahan yang ketara.   Seperti … Read more

Semakin Kurvs, Pelakon Cilik Izuan Fitri Perlu B4ntuan Kewangan

Siapa yang tidak mengenali pelakon muda cilik Izuan Fitri. Bermula kerjaya dalam dunia lakonan apabila drama Pangkin Atok pada sekitar 2010 mendapat perhatian dari ramai pihak produksi. Memenangi Dua Anugerah Besar Izuan berj1nak-j1nak dalam dunia lakonan sejak zaman kanak-kanak dan pernah memenangi beberapa anugerah. Pelakon filem bvtak itu pernah menjulang trofi Pelakon Pembantu Lelaki Terbaik, … Read more

Allahuakbar. Ini Video Terakhir Aming Minta Maaf Pada Mama Dan Papa Sebelum Menlnggal kan Kita Semua

Masih Ingat lagi tak kat 4dik comel ni? Pern4h tular di media sosial suatu masa dulu adik aming ini pernah menghiburkan kita dengan video pendek menasihati orang ramai cara memakai mask yang betul, adik Aming men1nggal dunia sekitar jam 1.30 pagi tadi di kediama beliau. Muhammad Aming Salleh Abdullah, 8, meninggal dunia pada jam 1.30 … Read more

[Vide0] Gadis Sed1h Tak Dapat Hadir Majlis Nikah ‘Bestie’ Sebab Kuar4ntin, Ramai Seb4k, Tengok Apa BFF Dia Buat

Sahabat, seribu orang kawan belum tentu sama tarafnya dengan seorang sahabat. Setiap orang pasti ada sahabat tak kira la sorang ke atau ramai, betul tak? Sahabat akan ada dengan kita sewaktu susah dan senang. Bukan senang nak cari sahabat, ibarat mencari mutiara di lautan sebab selalunya kawan akan ada masa kita senang je time susah semua hilang … Read more

[Vide0] “Lama Dah Tak Makan” Wanita Seb4k, Pakcik ‘H0meless’ Ucap Terima Kasih Beri Aiskrim

Setiap kali kita rasa sus4h, sebenarnya ada yang lebih sus4h dalam menghadapi kehidupan ini. Mana tidaknya, dengan kehil4ngan pekerjaan dan tiada pendapatan, sesiapa sahaja boleh berada di titik terendah dalam hidup mereka ketika ini. Menerusi satu perkongsian yang tul4r, seorang pengguna Twitter dikenali sebagai @mirashafiee telah memuat naik satu video seorang lelaki yang dilihat  sangat … Read more

Seringkali Jadi Bahan Lvc4h, Rupanya Suami kpd Wanita ini anak orang alim

Pada tahun 2019 , pernah tular kisah seorang wanita tempatan yang memilih jejaka dari benua Afrika sebagai pasangan hidupnya. Wanita yang dikenali sebagai Fila Amir ini telah berkahwin dengan seorang lelaki Afrika yang bernama Adama Mohamed Camara pada bulan April 2019. Tular di media sosial bila mana seorang pengguna Twitter mendedahkan ramai kaum lelaki di … Read more

Tun Siti Hasmah Telefon Shuib Sampaikan Ucapan T4kziah – “Semua Orang Merasa Kehil4ngan Siti Sarah”

Isteri kepada bek4s Perdana Menteri Tun Dr. Mahathir Mohamad, Tun Dr. Siti Hasmah menghubungi Shuib yang baru sahaja kehil4ngan isterinya Allahy4rhamah Siti Sarah bagi menyampaikan ucapan t4kziah. Menerusi laman sosial TikTok, rakaman berdurasi 26 saat itu dikongsi salah seorang kakitangan Tun, Adam Mukhriz. “Saya nak ucapkan t4kziah, cond0lences ya. Kalau nak fikirkan apa Shuib, you … Read more