Wah , Seronok Main Bowling, Dah Vaksln Ke? – Netizen

Ceria Main Bowling, Netizen Happy Ina Naim Makin Bahagia! Tapi Masih Pertlkai Dah Vaksln Ke? Macam Mana Boleh…

Sekian lama menyepi daripada media sosial, isteri kepada bekas penyanyi nasyid, Suhaimi Saad iaitu Ina Naim dilihat kembali aktif selepas membuka akaun TikTok, baru-baru ini.

Menerusi satu daripada video dimuat naik, Ina dilihat sangat ceria bermain bowling bersama keluarganya.

Susulan itu, ramai peminat peminat meluahkan rasa gembira mereka melihat Ina semakin bahagia.

“Nampak sangat dia bahagia dengan hidup dia Alhamdulillah”.

“Susah nak cari isteri tabah macam Kak ina, walaupun ramai kec4m suami, dia tetap sokong suaminya.

“Alhamdulillah makin ceria Ina,” tulis beberapa netizen.

Dalam pada itu, biarpun ‘dihujani’ dengan pelbagai kata-kata positif, namun platform TikTok Ina tidak lekang daripada kec4man netizen khususnya berkaitan vaksln.

Antara yang paling banyak dibangkitkan adalah bagaimana Ina boleh memasuki pusat membeli belah sekiranya tidak divaksln.

Kebanyakan mereka menganggap tindakan sebegitu boleh membah4yakan keselamatan orang ramai sekitarnya.

Pun begitu, tidak kurang juga ada netizen membuat teori yang mand4kwa Ina sekeluarga sebenarnya sudah pun mengambil vaksln.

“Boleh main bowling ke tak vaksin?”.

“Macam mana boleh masuk mall atau tempat riada kalau tak vaksln. Pelik”.

“Entah-entah, Ina dah ambil vaksln, kita je yang lalai,” tulis beberapa netizen.

Sekadar info, suami Ina, Suhaimi terkenal dengan pendiriannya yang anti vaksln dan ubat-ubatan moden.

Malah kedua-dua mereka tidak menghantar anak-anaknya ke sekolah sebaliknya hanya mengajar di rumah sebagai home school.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Update Report

Sumber – Gempak   via viral

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Leave a Comment