DijangkitI Covld-I9, Zarina Zainuddin Minta Doakan Kesembuhan – “Saya Risau Azil Bangun Tidur Ni Mesti Dia Ketuk Pintu Bilik Nak Masuk,”

Pelakon senior, Zarina Zainuddin mengesahkan dirinya positif virvs Cov1d-19 selepas menjalani ujian saringan, pada Selasa.

Menerusi perkongsian di akaun Instagram miliknya, ibu kepada empat orang cahaya mata ini baru sahaja menerima suntikan vaks1n d0s pengal4k pada 25 Feb lalu.

Malah Zarina turut melakukan ujian saringan beberapa kali demi mendapatkan kepastian. 

“Terima kasih @kumpulan_megaklinik_zahran membantu untuk bo0ster kami sekeluarga. Saya dah dapat bo0ster untuk protection kami sekeluarga 25 Februari 2022.

“Hari ini 1 hb Mac saya dah confirm positive Cov1d-19. Mesti orang cakap ‘eh dah full vaks1n pun still boleh kena ke?’

“Yes, booster tu untuk protection at lest jika kena sekali pun kita tidak lah sampai stage yang tervk . setakat stage satu dua saja.

“Saya ni dah masuk hari kedua lah kiranya. Saya notice malam tadi, then 3 kali saya buat swab test sendiri. Malam tadi dia macam bayang-bayang jer line tu. Pagi ni wah jelas saya pregnant anak cov1d,” tulisnya.

VIDEO:

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh Zarina Zainuddin (@zarinazainuddin_)

Serentak dengan itu, Zarina memohon maaf kepada semua kontak rapatnya supaya segera menjalani ujian saringan untuk keselamatan.

“Saya nak mintak sesiapa yang ada berjumpa dengan saya please pergi sw4b test. Saya minta maaf Allah nak bagi peny4kit ni. Jika saya ada s4kitkan hati sesiapa maafkan saya.

“Minta doakan saya, saya ris4u Azil bangun tido ni mesti dia ketuk pintu bilik saya nak masuk bilik. Tolong doakan saya ya.

“Saya ni jarang jarang s4kit tapi bila sekali s4kit saya macam orang putus harap. Perniagaan saya pulut kuning berjalan seperti biasa, ada cheff dan staff saya handle, InsyaAllah,” tulisnya lagi.

Foto: Instagram Zarina Zainuddin

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Update Report

Sumber :mediahiburan

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Leave a Comment