“Kec4m SeIagi Boleh” Iqbal Zulkefli Beri Pesanan Buat ‘H4ters’

Usahawan sensasi, Iqbal Zulkefli sebelum ini sentiasa mendapat kec4man netizen di atas setiap perkara yang dilakukan termasuk menjadi peserta dalam program Big Stage 2022. Terkini, Iqbal tampil mentitipkan pesanan buat netizen yang sering mengec4mnya.

“Kec4m Selagi Boleh”

Menerusi Insta Stories, Iqbal berkata netizen boleh terus mengec4mnya dan menyifatkan diri mereka tidak terurus dan suka melihat orang lain jatuh.

“Kepada netizen yang suka hlna saya. Kec4m selagi boleh. Sanggup perah otak supaya berjaya buatkan saya d0wn.

Hidup sendiri tidak juga membangun. Suka lihat orang str3ss, jatuh, sedlh. Diri sendiri pun tidak terurus wahai netizen”- tegur Iqbal

Luah Rasa Slmpati 

Tambahnya lagi, dia tidak m4rah dengan sikap netizen yang sering menghlnanya, namun dia berasa terkllan sekiranya budaya yang disifatkan sebagai menjatuhkan bangsa sendiri akan diamalkan secara berterusan.

“Saya tidak m4rah cuma kasihanlah kalau terus amal budaya suka menjatuhkan bangsa sendiri. Sepatutnya kita boleh sama-sama berkongsi apa yang baik”- katanya

Nama Iqbal sebelum ini teruk dikec4m selepas menyertai program Big Stage 2022. Selain netizen, penyanyi rap iaitu Caprice turut menyifatkan persembahan Iqbal seperti sumb4ng ketika melakukan persembahan sebelum terslngkir pada minggu kedua Big Stage 2022.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Update Report

Sumber : murai.my

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

1 thought on ““Kec4m SeIagi Boleh” Iqbal Zulkefli Beri Pesanan Buat ‘H4ters’”

  1. Aku rasa hairan laa dgn netizen2 nie dok kecam Iqbal dgn terok sekali sbb dia tak buat salah apa2 pun dgn netizen2..Dia nak riak ke nak takabbur skali pun itu hal peribadi dia sendiri..Betul kata pengarah Erma Fatima yg dia rasa pelik apa salah iqbal kpd netizen2 malaysia…Dia bkn minta minum dan mkn kat kita pun slama nie…Klau tak suka kat iqbal tu jgn follow smua medsos dia jd hati netizen2 pun tak sakit hati…Apa kata kita jaga diri dan famili kita sendiri,tak pyh ambik tahu hal artis2 sgt…

    Reply

Leave a Comment