Iqram Dinzly Men4ngis Selepas Berg4duh Dengan Mona Allen, Rasa Ingin Bvnuh Diri

Pelakon Iqram Dinzly berkongsi sebuah video yang memperlihatkan dirinya men4ngis dipercayai akibat berasa tertek4n.

Iqram Tertek4n 

Menerusi video yang dimuatnaik di Insta-story nya itu, Iqram atau nama sebenarnya Muhammad Iqram Dinzly Muhammad Saipuddin,41 akui berhadapan dengan pelbagai ujian belakangan ini selain mahukan All4hyarham bapanya berada disisi.

“Stress dowh setiap hari aku nak mulakan kebaikan pasti ada ujian dug4an yang aku rasa terlalu beban untuk aku tempuhi.

“Papa I need you!” luah Iqram

Selain itu, Iqram seakan mengeluh dengan dug4an yang diterima sehingga terfikir untuk menamatkan riwayat hidupnya

“Ya Allah, kenapa Kau selalu biarkan diri ini selalu dalam terg4ntung sepi. Rasa macam nak terg4ntung dengan tali. Allahuakbar” katanya lagi

Berg4duh Dengan Mona Allen

Terdahulu, pelakon Mona Allen menjadi bualan hangat netizen apabila menzahirkan rasa ketidakpuasan hati terhadap seorang pelakon dipercayai Iqram yang turut memuatnaik hantaran yang hampir sama.

Difahamkan, terjadinya pers3lisihan faham diantara mereka selepas Iqram terlalu menjiwai wataknya yang pada ketika itu sedang menc3kik l3her Mona.

Berasa s4kit dengan tindakan pelakon itu, Mona lantas menjerit untuk melepaskan diri daripada cengk4man Iqram selain turut memar4hinya.

“Ingatkan kau dah tak ps1ko, rupa-rupanya memang ps1ko sejak azali.

“Bukan sekali dua eh babak dia c3kik I, tetapi banyak kali. Setiap kali kena c3kik, mesti s4kit!

“Dah pesan elok-elok tak nak dengar. Sekarang ni video dah vir4l nanti cakap I pula yang diva. Siapa yang kenal mesti tahu I bukan macam tu.

“The last thing I would do is to flght with others. But this one is too much!” tulis Mona

Susulan itu, Iqram dilihat telah bertemu dengan suami Mona yang juga pelakon dan pengarah, Pekin Ibrahim bagi menyelesaikan pers3lisihan faham diantara mereka.

Untuk info, kedua-dua pelakon ini sedang menjayakan penggambaran drama Hati Yang Dikhlanati arahan Bade Azmi.Drama yang mempunyai 146 episod itu kini telah bersiaran hampir 100 episod dan merupakan adaptasi telenovela popular Venezuela, Mis Tres Hermanas.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Update Report

Sumber: MH

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Leave a Comment