‘Unfollow’ Di Media Sosial Masing-Masing, Izreen Azminda Tampil Beri Penjelasan!

Pelakon, Izreen Azminda tampil memberikan penjelasan selepas timbul spekulasi yang mendakwa dia dan suami yang juga merupakan pemuzik terkenal,  Ude Wahid saling tidak mengikuti akaun Instagram mereka.

Sudah Lama Unfollow Di Media Sosial

Menerusi posting yang dimuatnaik di Instagram, Izreen menjelaskan bahawa mereka sudah lama berbuat demikian dan kehidupan mereka kini juga berada dalam keadaan bahagia.

“Dah berzaman kot tak follow masing-masing..Apa masalah? Kitaorang sihat sejahtera ja kat sini. Nak kena follow nak kena post gambaq 5 minit skali ka baru kata kateg0ri bahagia?”- jelas Izreen

“s4kit Ka Apa Hang Ni?- Izreen Azminda

Dalam pada itu,  Izreen turut mempersoalkan tindakan warganet di media sosial yang telah memuatnaik hantaran negatif yang disifatkannya sebagai satu pengh1naan dan boleh didakwa.

“Yang hang pulak lebih-lebih dok mengundang post benda-benda lepas. s4kit ka apa hang ni?

Ingat na..post benda-benda yang boleh mengundang komen-komen negatif h1naan 4ib yang menjatuhkan dan sebagainya boleh didakwa!”- katanya lagi

Bakal Ambil Tindakan Undang-Undang

Tambah pelakon ini, dia akui sudah lama berdiam d1ri dan akan mengambil tindakan undang-undang terhadap individu yang melemparkan tuduhan terhadapnya. Walaubagaimanapun, video tersebut sudah dipadam di aplikasi TikTok.

“Semua pakat ada life masing-masing dah.. Hang pulak gelabah bewak stuck dalam life orang lain.. Lama dah aku dok senyap dengan orang macam hang nie..Nak kena ambik tindakan gak ni.. Tunggi sat hang.”- tegas Izreen

Sekadar info, Izreen telah mend1rikan rumah tangga bersama Ude sekitar Ogos 2019. Hasil perkahwinan, mereka dikurniakan dua orang cahaya mata lelaki, Aaron Ibrahim dan Ali Idrees . Menerusi perkahwinan Izreen bersama bekas suami terdahulu pula dikurniakan seorang cahaya mata, Muhammad Adrian Umar, 5 tahun.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Update Report

Sumber : Murai my

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Leave a Comment