“Kita Hidup Tak Lama, Sehari Ada 24 Jam Je…,”- Fizi Ali

Penyampai radio, Fizi Ali ada memberi kata nasihat kepada orang ramai yang sedang menghadapi pelbagai m4salah supaya untuk tidak membazir masa untuk perkara yang menyakitkan.

Menerusi entri yang dimuat naik di akaun Instagram, Fizi atau nama sebenarnya Mohd Hafizudin Alimudin memberitahu setiap m4salah yang berlaku ada jalan penyelesaiannya.

“relax laaa..setiap masalah ada jalan keluar kan…kalau rasa tak boleh ikut jalan tu cuba jalan lain..kalau jalan lain xboleh jugak boleh cuba cara lain..macam2 cara ada..

“kita hidup tak lama..sehari kita ada 24jam je..jangan la bazirkan untuk benda2 yang menyakitkan..baik cari kebahagiaan..,” tulisnya.

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh Fizi Ali (@fiziali_)

Melihat di ruangan komen, rata-rata netizen turut melu4hkan rasa setuju dengan perkongsian penyampai radio berusia 33 tahun itu.

“Love the word…..,” tulis peminat.

“Betul. Baru la bleh kekal hensem n cantik kan,” tulis lagi seorang netizen.

“semoga bertemu jodoh yg boleh jaga fizi ali , hidup ni sementara.. kita berhak memilih kebahagian,” titip peminat.

Imbas kembali, Fizi pernah mendirikan rumah tangga bersama pelakon Shakilla Khoriri pada 18 Februari 2018.

Hasil perkongsian hidup, pasangan ini dikurniakan seorang cahaya mata perempuan bernama Ameena Sofia pada 14 Mac 2019.

Bagaimanapun, pasangan ini dis4hkan telah bercer4i pada 15 Januari lalu.

Foto: Instagram Fizi Ali

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Update Report

Sumber: MEDIAHIBURAN

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Leave a Comment