Juruwang h4mil ditamp4r pelanggan

Foto sekadar hiasan

KLANG – Hanya kerana tidak sengaja tercam-pak barangan terkeluar daripada plastik, seorang lelaki naik angin dengan menam-par seorang juruwang wanita yang hamil lima bulan dalam kejadian di sebuah pasar raya di sini baru-baru ini.

Kejadian berlaku kira-kira pukul 9.30 malam pada Ahad lalu ketika Nor Ain Shafinaz Nor Azman, 24, sedang memasukkan barangan yang dibeli salah seorang pelanggan wanita di situ.

Menurutnya, kekhilafan itu membuat pelanggan itu memar4hinya sebelum memaklumkan kepada suaminya yang berada di luar.

Katanya, insi-den berlaku ketika pasar raya itu dalam proses menutup ope-rasi hariannya dan terdapat beberapa pelanggan sedang beratur menunggu bagi melakukan transaksi pembelian.

“Selang beberapa minit, suami wanita itu melu-ru arah saya sambil ber-leter dan meminta berhenti sekiranya tidak ikhlas atau berminat untuk terus bekerja.

“Tidak cukup itu, lelaki itu kemudian secara tiba-tiba men4mpar pipi kiri saya dan insi-den itu disak-sikan pelanggan lain,” katanya ketika ditemui Kosmo! hari ini.

Kata Nor Ain Shafinaz, dia yang trau-ma dengan insi-den itu kemudiannya membuat lapo-ran di Balai Polis Bukit Raja kira-kira pukul 11.30 malam.

“Laporan dibuat kerana bim-bang dengan keselamatan diri jika lelaki itu mengulangi perbuatan sama terhadap saya,” ujarnya.

Sementara itu, Ketua Polis Daerah Klang Utara, Asisten Komisioner Nurulhuda Mohd. Salleh dalam kenyataan hari ini mengesahkan menerima laporan tersebut dan sus-pek lelaki berusia 38 tahun itu berjaya ditang-kap pukul 8.30 malam tadi di rumahnya di sekitar daerah ini.

“Sus-pek bekerja sebagai pemandu lori ais batu dan semakan mendapati mempunyai empat rekod lampau berkaitan jena-yah dan da-d*h.

“Lelaki itu telah dibe-baskan dengan jaminan polis dan k3s disia-sat mengikut Se-ksyen 323/506 Kanun Kes3k-saan,” jelasnya.

Terdahulu, insid3n itu tular menerusi video berdurasi satu minit 35 saat di laman sosial Facebook.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Kosmo via DDP

Leave a Comment