“Banyaknya Nyamuk”- Pengantin Baru Diusik Gara-gara Ada Banyak Ke$an Merąh Pada Lꬴher.

Ingat senang ke kalau baru-baru kahwin ni dah kena duduk berjauhan. Rasa nak nangis kalau nak jumpa itu terpaksa tunggu berbulan mahupun berminggu. Mana-mana pasangan yang pernah jalani hubungan jar4k jauh pastinya sangat merasakan akan perkara ini.

Mana-mana pasangan yang terpaksa menjalani hubungan seperti ini sudah tentunya mereka ini adalah antara orang-orang yang kuat, sebab itu diberi ujian seperti ini. Jadi kalau korang dah kahwin nanti dan terpaksa melalui hubungan jar4k jauh, maka anggap sahaja bahawa ini ujian buat korang.

Terbaharu, seorang pengguna Twitter @xexeyaya berkongsi satu video memaparkan sepasang pengantin baharu di sebuah lapangan terbang didakwa terpaksa menjalani PJJ kerana si suami berkhidmat untuk negara.

Video dipercayai diambil semula daripada akaun TikTok milik pengantin wanita itu bagaimanapun membuatkan warganet berbual perkara lain dan bukannya mengenai ‘perpisahan’ tersebut.

“Katanya baru kahwin, suami kena pergi bertugas. Tapi kan aku je ke nampak eh,” tvlis @xexeyaya pada ciapan berkenaan.

Semuanya gara-gara segelintir netizen mendakwa mereka ternampak suaminya mempunyai beberapa ke$an leb4m seperti t0mpokan mer4h pada bahagian leher sekali gus mengund4ng persoalan ramai.

Ciapan itu diulang kicau lebih 150 kali dan menerima 328 tanda suka selain k0men netizen yang memberikan pelbagai reak$i mengenai ‘punc4’ terhasilnya ke$an mer4h tersebut.

Selain komen berunsur kia$an dan gurauan, ada juga segelintir individu bersangka baik mendakwa ia mungkin akibat alerg1k, tanda lahir, ke$an gigitan nyamuk atau rawatan bekam ‘dilakukan’ oleh lelaki terbabit.

Walau bagaimanapun, carian mendapati video di akaun TikTok wanita berkenaan sudah tiada dipercayai telah dipadam atau mungkin bertukar ke mod priva$i.

Komen Netizen:

Kena gigit banyak nyamuk. kesian

Kesian, ubat nyamuk habis.

j1n gigit kot.

Sumber: Twitter @xexeyaya

 Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Update Report

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Leave a Comment