Polis Rakam Kelibat Poc0ng ‘Berg0yang2’ Belakang Pokok Pisang, Gnggu Angg0ta Bertugas

Sudah menjadi tugas anggota p0lis untuk bertugas hingga ke lewat malam menjaga sek4tan jalan raya (SJR) dalam tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) yang diadakan buat masa ini.

Namun cab4ran bukan saja melayan kerenah pengguna jalan raya atau menahan diri dari kelet1han tetapi ‘abang p0lis’ juga kena sabar dengan gngguan mkhluk hlus di kawasan yang mereka berkawal. Aduhaii…

Menerusi perkongsian zarulshahfiqrie di TikTok, seorang anggota p0lis dilihat telah merakam kelib4t makhlvk halus iaitu poc0ng sedang mengg0yang-goyangkan tubuh badannya di belakang pokok pisang.

Nahh korang tengoklah ye. ser4m oiii bila ternampak ‘kepala si dia’ tu tengah ‘head banging’

@zarulshahfiqrie

abang polis kena ganggu ? ##fypシ ##fypage ##fyp ##fypシ゚viral ##bangbangbang

♬ Amityville Horror – Scary Halloween Sound Effects – Halloween Sound Effects



“Ini baru betul berani suluh tak lari terj3rit-j3rit”

Netizen yang melihat video kat atas ini kebanyakan berasa ser4m dan merind1ng bvlu r0ma lah bila ternampak mkhluk berkenaan berg0yang-g0yang.

Namun ramai juga yang salute dengan anggota p0lis berkenaan kerana dia dilihat ber4ni menyuluh ke kawasan tersebut walaupun dah tahu ada yang ‘menunggu’ di situ.

Apa-apapun admin harap angg0ta p0lis yang menjaga SJR ini jagalah kesel4matan dan kalau boleh jangan buat SJR kat tempat yang dikhu4tiri ada mkhluk tersebut. Kes1an pulak asy1k kena gnggu.

Kredit L.Merah

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Update Report

Sumber:dedah site

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Leave a Comment