Dialog nak pergi Sabah viral bikin gelak besar, ini reaksi Zara Zya- “Laju mak dia nak ikut”

Drama yang kini hangat menjadi perhatian ramai peminat drama tempatan iaitu berjudul Mr. Bibik mengandingkan pelakon serba boleh, Zara Zya dan Saharul Ridzwan sememangnya mengundang gelak tawa penonton di kaca televisyen.

Lebih menghiburkan pula, ada satu babak yang sejak beberapa hari ini kecoh mencetuskan gelak tawa ramai gara-gara gandingan Zara Zya sebagai Auliah manakala Saharul Ridzwan memegang watak Firash yang mana turut kelihatan Liza Abdullah pula sebagai Puan Sabariah.

Dialog nak pergi Sabah dan oleh kerana seafood di negeri tersebut murah, Auliah berkata dirinya nak makan udang sekali gus mencetuskan babak terbabit viral di media sosial.

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh www.malaysiaprihatin.com (@zarazya)

Walau bagaimanapun menerusi Harian Metro, Zara Zya mengutarakan rasa gembiranya kerana ramai terhibur dengan dialog tersebut. Rupa-rupanya juga, dialog terbabit sememangnya dibuat oleh Zara Zya sendiri.

Katanya, “Itu adalah dialog spontan daripada saya. Memang kami sendiri pun tergelak-gelak jugalah sewaktu pengambarannya itu.” Disamping Zara Zya turut mengakui drama Mr. Bibik kelakar dan mempunyai banyak dialog secara spontan.

Dalam pada itu, warganet dan rakan selebriti diruangan komen selepas Zara Zya turut berkongsikan babak lucu itu di Instagram peribadinya menghujani dengan bermacam-macam reaksi gara-gara sangat terhibur dengan lakonan yang serius akhirnya bertukar lucu.

“Saharul tahan nak ketawa la tu…”

Zara

“Hahahaha mak nak tergelak tapi mak nak ikot”

IMG_20211124_092135

“Makan udang tu penting…”

IMG_20211124_092152

“Mak nak ikot tak menahan tu”

ZaraIMG_20211124_092209

Tunggu dulu, anda pasti tidak ingin ketinggalan untuk baca kisah-kisah yang disediakan menarik ini di bawah seperti berikut:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Update Report

Sumber : https://himpunanceritalawak.com/

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Leave a Comment