“Angkhnya Lahɑi Minɑh Tua Ni…” – Netizen Mɑkin Hilang Sɑbar Dengan Rita Rudaini?

Baru-baru ini, pelakon Rita Rudaini kembali mencuit kewarasan netizen apabila memuat naik beberapa siri kenyataan mengenai status vaksin4si anak-anaknya.

Menerusi kemas kini di Instagram Story, Rita berkata, dia berasa bersyukur kerana Tuhan menjadikan dirinya seorang ibu yang bod0h kerana tidak menyerahkan b4dan dan anak-anaknya untuk dijadikan bah4n uj1kaji.

“Depa dok kata… malang sungguh nasib Ryan dan Arjuna dapat mak bod0h tak cucvk v4ksin. Tu lah, betul laa.

“Nasib baik Tuhan jadikan sistur seorang mak yang bod0h tak serah b4dan dan anak-anak untuk uj1kaji. Sistur syukur sangat dipilih jadi b0doh betul,” katanya.

Menerusi Instagram Story berlainan, Rita berkongsi keratan berita tentang var1an COV1D-19 baharu Om1cron yang dikatakan peny3bab kelet1han t3ruk.

“Aaaghh letih betul sistur hari ni tadi lepas Subuh mop bilik kucing, cuci empat to1let, vakum, mop, letih g1la.

“Awat let1h sangat ni… adakah salah mop? Ke sebab Om1cron meg4tron bagai? Tapi har-hari memang letihl4h lepas buat kerja rumah. G3ram ni sebab confuse,” tulisnya.

Kemudian, menerusi perkongsian terakhir, Rita memuat naik keratan laporan media yang membincangkan tentang kemungkinan d0s p3nggalak sebagai pelengkap vaks1nasi.

“Jangan lupa semak temu janji ada dekat MySejahtera. Jangan mengel3t, patuhi arahan dan patuhi SOP. Bagi kerjasama… jangan deg1l macam kami… jangan jadi bod0h macam kami… jadikan kami sebagai pengajaran,” tulisnya lagi.

Menerusi tinjauan di sebuah forum hiburan tempatan, rata-rata dilihat tidak bersetuju dengan apa yang dikongsikan oleh Rita di media sosial.

“Macam mana lah dia ni nak hadap masyarakat kalau tiba-tiba dia kena COV1D t3ruk… adakah dia akan kata takdir?” soal seorang pengguna.

“Dia ni agaknya kalau kena COV1D sampai ditidurkan pun agaknya orang bertepuk tangan sebab terlalu angkvh,” tulis pengguna platform berkenaan.

“Angkvhnya lahai min4h tva ni…” begitu menurut lu4han seorang lagi pengguna forum.

Terdahulu, var1an baharu v1rus COV1D-19, iaitu Omicron telah dikes4n dan dokt0r memaklumkan bahawa simpt0m yang dihadapi pes4kit adalah luar biasa tetapi sederhana.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Update Report

Sumber:Gempak

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Leave a Comment