Sabronzo (Dolla) Mended4hkan Sudah Lal1 Dikec4m Imej S3ksii

SERING memuat naik foto berimej s3ksi, penyanyi Sabrina Rusli yang merupakan ahli kumpulan Dolla akui lali dengan komen dan kec4man netizen tentang penampilannya.

Mesra dengan panggilan Sabronzo, 26, dia berkata apa yang dilihat netizen adalah imejnya sejak dulu sebelum bergelar selebriti.

“Saya dah biasa dengan komen-komen macam tu. Kalau fasal pakaian… memang begini cara saya berpakaian sejak dulu.

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh Sabrina Rusli (@sabronzo)

“Saya hanya kekalkan identiti yang sama sejak dulu. Tak ada yang berubah.

“Bagi saya jangan judge 100 peratus daripada imej seseorang. Kalau tak suka dengan dress up saya takkan saya nak paksa mereka support saya,” katanya kepada mStar.

sab3

Sabrina akui sering mendapat komen dan kec4man netizen.

Ujar Sabrina, setiap orang mempunyai cara dan perjalanan hidup masing-masing dan dia memilih untuk mengenakan imej sebegitu.

Namun katanya dia tidak menolak sebarang kemungkinan untuk berubah atau sekurang-kurangnya mengurangkan imej s3ksi pada masa akan datang.

Saya hanya kekalkan identiti yang sama daripada dulu. Tak ada yang berubah.

SABRINA RUSLI

PENYANYI

“Iya la, moving forward setiap orang ada perjalanan send1ri dalam hal agama.

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh Sabrina Rusli (@sabronzo)

“Saya berpakaian seperti biasa saja. Namun pada masa depan apa sahaja boleh terjadi… just follow the flow.

Dalam pada itu bercerita tentang karier seni, Sabrina berkata dia mula aktifkan dalam dunia lakonan.

sab2

Sabrina kini mula aktifkan d1ri dalam dunia lakonan.

Dia yang baru menghabiskan penggambaran filem Pulau itu mengakui teruja dengan penglibatannya dalam dunia lakonan.

“Pengalaman Pertama berlakon filem Pulau.. sebelum ni dengan telemovie Dolla.

“Ada la rasa kek0k sikit sebab benda ni memang lain daripada singing dan dancing.

“Saya banyak dapat nasihat daripada pelakon lain dan team untuk membawa watak dalam lakonan saya. InsyAllah kalau saya nak fokus berlakon saya kena brush up bakat saya,” ujarnya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Update Report

Sumber: mstar

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Leave a Comment