Shakila Khoriri Kecew4 Apabila Seorang Penyampai Radio Mempersend4kan Dirinya

Baru-baru ini telah kec0h tanpa angin tanpa ribvt, tiba-tiba sahaja penyampai radio popular Suria FM, Fizi Ali mengesahkan mahligai perkahwinannya yang baru berusia tiga tahun bersama pelakon Shakila Khoriri sudah berkec4i.

Meskipun berpis4h, kata Fizi dia dan Shakilla bersepakat untuk membesarkan anak mereka Nurul Ameena Sofia, 2, bersama-sama dan memastikan anak kesayangan mereka mendapat kasih sayang secukupnya daripada mereka berdua.

Dalam pada itu, Fizi berharap semua pihak menghormati keputusan mereka dan menganggap jodohnya bersama Shakilla sudah berakhir.

Namun, menerusi hantaran di laman Instagram Shakilakhoriri pada hari ini, dia menjelaskan rasa tidak pu4s hati apabila seorang penyampai radio @suriamalaysia seperti mempers3ndakan dirinya.

Menurut Shakila, sebelum ini sebenarnya dia hanya mendiamkan dia bila ada orang yang inform macam-macam kepadanya.

Actually bukan satu dua orang yang inform macam-macam dekat saya. Sebelum ni saya diam.

Saya biarkan orang MAKE FUN of me.

Campur tangan urusan peribadi saya.

Saya biarkan bukan berhari-hari malah berbulan-bulan menvding jari sana sini.

Saya pekak kan telinga dan but4kan mata. Kerana saya tak nak perbesarkan isu.

“Semakin saya cuba perbetulkan diri untuk jadi manusia lebih baik semakin orang gal4k pij4k kepala saya.

Saya bukan lah jenis yang mencari apatah lagi nak siasat sampai lub4ng cacing pasal sesuatu kerana saya yakin Allah akan tunjuk pada saya apa yang SEPATUTNYA saya tahu,”-katanya.

Shakila berkata, dia tidak berpu4s hati apabila penyampai tersebut keluarkan ayat begitu. 

 

Untuk kes yang ni saya kurang pasti apa sebab yang membuatkan Penyampai tersebut perlu keluarkan ayat macam tu.

Mungkin dari penyampaian Tuan Badan atau dari gerak rasa sendiri. Allahualam.

Kisah saya dah berakhir. Dan saya secara peribadi tak menyalahkan pasangan saya.

Tapi jangan cuba buat saya untuk SENTUH apa yang tak sepatutnya dan akan membuka 4ib sesiapa. Cukup.

Dia mended4hkan tidak pernah menyal4hkan pasangannya namun jangan buat sehingga dia terpaksa membuka 4ib sesiapa.

Shakila juga tidak mahu untuk memberikan komen panjang tentang isu in. Dia berharap agar pihak radio @suriamalaysia dapat buat perbincangan dengan penyampai berkenaan.

Saya tak boleh nak comment panjang pasal isu ni. Mungkin @suriamalaysia boleh buat perbincangan kecil dengan penyampai berkenaan. Atau mungkin boleh terangkan maksud penyampai-penyampai tersebut.

 

Shakila sendiri sedang cuba perbaiki diri dan dia tak perlu tahu atau dengar perkara-perkara negat1f macam ni.

Saya harap ini yang terakhir. Sebab saya tak akan teragak-agak untuk ambil tind4kan dari PERCAKAPAN yang tak ada tapisan dan berunsur fitn4h atau mem4lukan.

 

Menerusi ruangan komen rata-rata setuju dengan kata-kata Shakila dan tidak berpuas hati dengan apa yang disampaikan oleh penyampai radio tersebut.

Fizi dan Shakilla , 32, mendirikan rumah tangga pada 18 Februari 2018. Hasil perkongsian hidup mereka dikurniakan seorang cahaya mata perempuan, Nurul Ameena Sofia yang kini berusia dua tahun.

Sumber: Instagram Shakilakhoriri

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Update Report

Kredit: limau madu

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Leave a Comment