“Saya Rasa Tak Bahagia” Syuk Sahar Ded4hkan Sesuatu Tentang Rumah Tangganya.

Kontroversi melibatkan pelawak terkenal, Shuk Sahar berhubung perg0lakan rumah tangganya bukanlah sesuatu yang baru.

Rumah tangga pelawak Shuk Sahar sering menjadi perhatian ramai apabila isterinya, Rossa Serra sering berkongikan luahan hati serta mendedahkan wujudnya orang ketiga.

Sudah beberapa kali dia ‘kant0i’ cur4ng dengan wanita yang sama sehingga isterinya mengambil tindakan mahk4mah bagi menyelesaikan masaIah ini.

Selepas sekian lama menyepi daripada media sosial, Shuk Sahar akhirnya buat satu Live di TikTok mengakui berkali-kali cur4ng dengan isterinya.

Live TikTok itu dikongsikan semula oleh satu akaun TikTok menggunakan nama @gula_ hatii. Menerusi Live tersebut, Shuk berkata tindakannya itu tidak membuatkan dirinya bahagia.

Dia sendiri tidak mengetahui bagaimana mahu mengungkapkan dan menasihatkan agar orang yang sudah berkeluarga tidak perlulah mengikut sepertinya kerana ia bukan sesuatu yang perlu dibanggakan.

Kata Shuk, ada yang meminta tips untuk cur4ng, namun pelawak itu meminta supaya menghentikan niat tersebut supaya jangan jadi sepertinya.

“Apa yang saya boleh nak cakap satu je, tak best, tak happy. Kalaulah aku boleh jadi baik. Tak best pun. Yang mana nak minta tips cur4ng, tak payahlah,” katanya.

VIDEO:

Shuk turut menitipkan nasihat kepada mereka yang sudah berkahwin dan berkeluarga supaya tidak mengikut sepertinya.

“Tak payah buat pun. Aku curang dengan orang yang sama berkali-kali. Mungkin ada yang cur4ng dengan orang lain. Tapi kalau dah ada family janganlah cur4ng,” katanya.

Baru-baru ini, Shuk telah mendapat perhatian ramai semula apabila video kereta yang dinaikinya terb4bas masuk ke dalam parit menjadi bualan.

Komen-komen yang diterima di video tersebut nyata ‘pedas’ apabila mem3rli pelawak itu dengan bertanyakan doa siapakah yang telah dimakbulkan susulan kecur4ngan demi kecur4ngan yang dilakukan.

Menjengah ke ruangan komen, warganet mulai meninggalkan pelbagai maklum balas dengan rata-rata ger4m melihat tindakan Shuk mencur4ngi isteri.

Mereka juga meminta agar selebriti berkenaan mengambil ikhtibar dan mengikuti jejak langkah Aliff Aziz yang tidak mensia-siakan peluang yang diberikan untuk kali kedua.

KOMEN NETIZEN:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Update Report

Sumber : TikTok, malay.news,rotikaya.com

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Leave a Comment