“Rasa Nak Tol0ng Betulkan..” – Pak4i Tudung S3nget, Netizen Ger4m Dengan Fathia Latiff

Pelakon Fathia Latiff mencvri perhatian ramai apabila memakai tudung dengan bentuk yang tidak menjadi di dalam filem terbarunya di Astro First, Gracias Barcelona.

Menerusi laman sosial Instagram, Fathia berkongsi sedutan filem tersebut untuk tatapan umum.

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh Nur Fathia (@fatiyalatiff)

Apa yang menarik perhatian ramai di dalam babak tersebut, Fathia tetap selamba dengan tudungnya yang tidak menjadi sewaktu pertemuannya bersama Kamal Adli di dalam filem romantik tersebut.

Menjengah ke ruangan komen, ramai wargamaya mengusik tidak berpuas hati dengan bentuk tudung tersebut namun berpendapat Fathia tetap cantik walaupun penampilannya serba tak kena.

“Ger4m pulak nak betulkan tudung tu,” komen seorang wargamaya.

“Rasa macam nak tolong lipat elok-elok tudung tu,” ujar seorang wargamaya.

“Heyyy geram aku nak betulkan tudung Fathia tu,” kata seorang wargamaya.

“Eyy tudung senget benget pun lawa ni, macam mana ni,” puji seorang wargamaya

“Kenapa dengan tudung tu. Rasa fail sangat tengok tudung macam tu,” tulis seorang wargamaya lagi.

Sumber:Gempak

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Update Report

Sumber :www.dnq.pw

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Leave a Comment