Video Neelofa & Haris Dialih Suara Buat Warganet Gelak Besar, “Ingat betul-betul…”

Pasangan Neelofa dan Haris Ismail baru-baru ini telah selamat menimang cahaya mata sulungnya dan perkara itu cukup mengembirakan buat peminat dan penyokong sehingga tular dimedia sosial.

Walau bagaimanapun, seperti yang diketahui Neelofa dan Haris juga mempunyai mask jenama, Nunha milik mereka yang tidak henti-henti mencuri tumpuan ramai dengan cara pemasaran yang dilakukan mereka.

Daripada lagu dan iklan menjadi seperti watak Spider-Man membuatkan Haris Ismail dan Neelofa menghiburkan ramai dengan gelagat mereka itu.

Biarpun begitu, terbaharu nampaknya satu iklan mask Haris dan Neelofa menarik tumpuan pemilik akaun yang popular dikenali, Faradyble dimana salah satu video pasangan sama cantik, sama padan itu dialih suara.

Video dialih suara yang menunjukkan Haris dan Neelofa ini bagaimanapun dengan pantas menghiburkan warganet di platform, Instagram sehinggakan bermacam-macam reaksi lucu juga ditinggalkan menerusi ruangan komen.

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh Dub Parody (@faradyable)

Lanjutan daripada komen-komen yang ditinggalkan, warganet turut gelak besar melihatkan hasil video alih suara daripada Faradyble itu yang jarang mengecew4kan warganet dengan video-video yang dikongsikannya.

“Scan temperature guna tangan. Klasik cara dia. Macam mak mak kita…”

“Hahaha apa yang aku tengok ni”

 

“Tercekik aku makan…”

“Ingat betul betul nasib ternampak nama faradyble tu”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Update Report

Sumber : himpunanceritalawak

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Leave a Comment