[VIDEO] Zarina Zainuddin Men4ngis Menyesal Buat Anak Macam Tu

GARA-GARA bertindak kas4r kepada anak sulungnya yang menghidap avt1sme iaitu Muhammad Razil Azrai atau Azil, pelakon Zarina Zainuddin menangis kesal atas tindakan luar kawalannya itu.

Sebak mengenangkan kejadian pada pagi Selasa, Zarina berkata dia berasa serba salah kerana memvkvl anaknya yang diketahui tidak mampu berfikir secara normal seperti remaja lain.

“Selepas saya bagi Azil makan, dia meng4mvk… semasa itu saya tengah memasak rendang, tiba-tiba dia datang meng4mvk, saya tengah berhadapan dengan benda p4nas tak sengaja terketuk dia dengan sendvk.

“Saya sensit1f sangat, Ya Allah kenapa aku ketvk dia. Saya sendiri terkejut… saya terfikir kenapa saya ketvk dia, saya menyesal Ya Allah.

“Apa yang buat saya sedih lagi hari ini… kawan rapat saya meningg4l dunia semalam, macam tak percaya dengar khabar itu,” katanya.

zarina 3

Zarina berdoa minta beri kekuatan menjaga anak istimewa.

Dalam siaran langsung menerusi laman Instagram itu, Zarina dilihat menangis sebak kerana bertindak kasar dengan Azil yang kini berusia 25 tahun.

Kesal dengan apa yang berlaku, pelakon drama Bidadari Kiriman Tuhan ini menasihati ibu bapa yang mempunyai anak istimewa ini supaya banyakkan bersabar berdepan kerenah mereka.

Ibu ayah yang ada anak macam ni memang kena banyak sabar, sabar, selalulah berdoa dekat Allah kuatkan kita.

ZARINA ZAINUDDIN

PELAKON

Malah, dia sendiri mengakui tidak berhenti berdoa supaya diberikan kekuatan untuk meneruskan tanggungjawab sebagai ibu.

“Sabarkanlah aku Ya Allah, kuatkan la aku sebab kalau kita tak sabar yang jadi m4ngsa anak tak berd0sa, (dia) tak tahu cakap, tak tahu apa-apa… tak tahu nak explain nak minta apa.

TONTON VIDEO LIVE ZARINA INI!

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh Zarina Zainuddin (@zarinazainuddin_)

“Ibu ayah yang ada anak macam ni memang kena banyak sabar, sabar, selalulah berdoa dekat Allah kuatkan kita… bagi kesabaran yang tinggi sebab kita menguruskan anak begini bukan senang, kalau kita silap, kita berd0sa sebab dia orang tak tahu apa-apa.

“Biarlah kalau dia nak buat saya tak apa, saya bagi kepala saya, ketuklah buat lah apa-apa… sebab dia selalu pvkvl diri dia, saya tak sanggup tengok,” ujarnya.

Selain Azil, Zarina juga memiliki seorang lagi anak lelaki yang merupakan kembar Azil iaitu Azal juga penghidap avti.sme.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Update Report

Sumber : mStar

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Leave a Comment