Baru Hari Kelapan Pantang, Ini Yang Wawa Lakukan Menyebabkan Ramai Memberi Nasihat Padv

Walaupun baru hari kelapan berpantang namun perkara itu tidak menyek4t tugasan pelakon, Wawa Zainal untuk kembali bekerja walaupun seketika.

Menerusi akaun Instagramnya, Wawa memaklumkan dia hadir ke pejabat perniagaan miliknya hanya untuk memeriksa kualiti produk keluaran terbaharu mereka.

“Hari kelapan pantang dan singgah pejabat sekejap check stock #wawaparfum mendarat di HQ. Alhamdulillah sambutan luar biasa yelah customer @wawacosmeticshq dah lama sangat ternanti nanti perfume saiz besar ni kan. Sumpah wangi,” kongsinya.

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh Wawa Zainal ®️ (@w4w4_zainal)

Bagaimanapun perkongsian Wawa beserta video pendek yang merakamkan gelag4tnya turun dari kereta dan memakai kasut tumit tinggi mendapat pelbagai re4ksi daripada pengikutnya.

Ada yang memuji Wawa sebagai seorang wanita hebat kerana mampu kembali bekerja dalam masa yang singkat dan ada juga yang risau serta menasihati isteri kepada pelakon Aeril Zafrel ini supaya jangan mengambil mudah hal berpantang.

“Bagusnya habiskan pantang sebab r4him belum pulih sepenuhnya. Kesannya bila dah meningkat umur nanti. Sekadar nasihat sayang. Jangan kec4m mama yea,” tulis @sabaz.sabariah

“Kalau tak jaga waktu pantang nanti jadi macam mak aku. Selalu s4kit kaki s4kit lutut, sekarang memang tak rasa. Mer4na weh dah tua nanti,” kongsi @huda.hmdn

“8 hari pantang kita kain batik lagi… Bertungku… Ya Allah jangan ambil mudah kak Wawa bab-bab pantang ni. Kita t4kut orang tua dulu-dulu pesan. Kang j4tuh peran4kan kan. Apa-apa pon semoga kak Wawa sihat sokmo,” nasihat @yatieyayub

Terdahulu, Aeril dan Wawa mendirikan rumah tangga sekitar tahun 2013.

Hasil perkahwinan itu, pasangan ini dikurniakan tiga cahaya mata iaitu Ahmad Fakhruddin Attar, 7, Hayla Maghfiratul Adzkiyaa, 5, dan Ayya Soffya yang kini berusia setahun.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Update Report

Sumber: Gempak

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Leave a Comment